Fotoreport z Opening party nového Showroomu a představení kolekce jaro/léto 2015 Zuzany Kubíčkové

února 23, 2015

Celá udýchaná jsem přiběhla domů z práce, přivítala se s mužem a našim Charliem (voříšek). Teda ..... ono to bylo naopak, první s Charliem a až pak s mužem. Zahalila jsem se do černé, zeštíhluje a je zároveň elegantní, muž na sebe hodil podobný outfit, navrch přidal motýlka a šlo se.

Měli jsme namířeno na Opening party Zuzany Kubíčkové s představením její nové kolekce jaro/léto 2015. Jelikož se její showroom nachází v bytové jednotce na Vinohradech, postávaly venku natěšené blogerky, fanynky módy a hlavně obdivovatelky Zuzany Kubíčkové a všichni jsme čekali, až nám přijde někdo odemknout. Showroom se nacházel hned v prvním patře, otevřít nám přišla milá hosteska a my se tak ocitli ve světě módy.

Zuzana Kubíčková je mladá módní návrhářka, která žije momentálně v Praze. Vystudovala VŠUP obor módní tvorba, byla nominována na Objev roku v cenách Czech Grand Design 2009 na o tři roky později zvítězila v kategorii Módní designér taktéž v CGD. Její modely jsme mohli vidět na přehlídkách Shooting Fashion Stars nebo na Designbloku.
Je známá především svými kolekcemi, které jsou plné krajek, výšivek, perliček aj.

Z jejích modelů na jaro/léto 2015 jsem byla nadšená. Kolekce byla barevná, hravá, některé modely byly doslova jako pírko. Velice mě například zaujal kabát, který byl zkombinován z neoprenu a kožichu a její kraťásky a tílka z hedvábného saténu.

Smekám a přeji mnoho úspěchů jak v oblasti módy tak v soukromém životě.

Zuzana Kubíčková



Zuzana Kubíčková

Zuzana Kubíčková

Zuzana Kubíčková

Zuzana Kubíčková

Zuzana Kubíčková


Zuzana Kubíčková





Zuzana Kubíčková



















Související

1 komentářů

  1. A kdy budou vaše fotky outfitů co jste měli na sobě?

    OdpovědětVymazat