Fashion shake XVI.

března 01, 2015

Ve čtvrtek v podvečer jsme se chystali vyrazit do La Gallery Novesta na představení módních kolekcí tentokrát od třech návrhářek a to od Hany Frišonsové, Jany Mikešové a Marcely Křížové. Jelikož jsme nestihli ani zkouknout webové stránky vystavujících návrhářek, neměli jsme představu, co nás čeká. Byli jsme ale mile překvapeni.

La Gallery Novesta sídlí kousíček od Pařížské ulice v ulici Elišky Krásnohorské a jedná se o koncept storem českých a slovenských designérů. V Galerii můžeme objevit například módní kousky od Jakuba Polanky či  Hany Zárubové atd. Galerie se může pyšnit nádhernými prostory, ze kterých na vás dýchá noblesa.

Jakmile jsme na Fashion shake dorazili, dostali jsme na přivítanou skleničku prosecca a mohli se tak začít kochat vystavenými modely. Lukáš opět vostrouhal, jelikož pánský model nebyl ani jeden ale i tak bylo na co koukat. Některé modely mě úplně okouzlili a to především od návrhářky Hany Frišonské, jejíž kousky byly hravé, barevné a nadčasové. Co pro mě byl veliký palec nahoru tak to bylo úvodní slovo o předváděných kolekcích od všech třech návrhářek.
Jestli tahle akce měla jediný mínus tak to pouze v tom, že prostor galerie nebyl nafukovací a stále přicházející hosté postupně zmenšovali prostor a k některým modelům už nebylo možno se dostat natož korzovat.

fashion shake


































Související

0 komentářů