Focení se SocksInBox

dubna 17, 2016

K psaní blogu také neodmyslitelně patří poznávaní nových lidí. Vždy jsme rádi, když nás osloví někdo z našich čtenářů či když potkáme kolegy pisálky nebo lidi, kteří se pohybují ve světě módy. Jedním takovým člověkem je také Iva ze SocksInBox s kterou jsme se poprvé viděli na Lemarketu a o chvíli později se už pořádněji seznámili na Pop up Gentlemanu No.1. Od té doby se potkáváme také již pravidelně na různých marketech, kde je Iva pečená vařená a nejen na nich. 

Jednou z našich spoluprací bylo focení na Náplavce, které proběhlo minulé léto a o kterém jsme reportovali na našem facebooku. Chmelové nápoje, labutě, sem tam nějaký racek, více než sem tam nějaký ten hispter a pánové a dámy v barevných ponožkách. Bylo to veselé, poznali jsme znovu fůru zajímavých lidí a také to byla zajímavá zkušenost. On se totiž člověk nohovým modelem nestává každý den. 

Jak jste již vytušili, SocksInBox jsou především barevné ponožky, ale ne jen tak ledajaké. Iva si všechny designy navrhuje sama a každý model je tedy opravdovým designovým kouskem. Když mě Iva tento týden oslovila, zda bych si nechtěl znovu zapózovat a vzít několik kalhot a bot a vymyslet několik variací, neváhal jsem a jen jsme čekali na ideální počasí. Vyžehlil jsem si svoje nejjarněji vypadající chinos, vyleštil troje polobotky a vydrhl Conversky a šlo se na věc. Nejprekérnější věc z focení? Mít sebou několikero kalhoty je fajn, ale člověk s převlékáním na Letný bude všude vypadat, tak trochu úchylně, zejména pak ve křoví. Nejvtipnější příhoda z focení? To bylo, když k nám dorazil hlídač letenského zámečku a ptal se nás, co za divočinu tady točíme. Možná mě viděl ve křoví bez kalhot, možná špatně vidí na dálku a zaměnil si Ivin styling mých nohavic za bůh ví co, možná kouká doma na co by neměl a to ho pak napadají divočiny. Tak či tak, pobavil kvalitně. Všechny kolekce jsou vždy nápadité, ale vždy mě jedna nadchne především. Min. rok se toho zhostila kolekce Rubik a v nové kolekci je to dozajista Folklor, který je inspirovaný našimi lidovými kroji.

A jaký je výsledek z focení? Na to můžete již mrknout níže. Kdyby jste chtěli fotek vidět více a počíst si menší rozhovořík o mém vztahu k módě a mém pohledu na barevné ponožky, tak na to můžete mrknout zde v článku SocksInBox








A jak kamarádíte vy s barevnými ponožkami? Nosíte je či dáváte přednost konzervativnějším modelům? Podělte se o váš názor s námi do komentáře.



Související

2 komentářů

  1. Skvělý ponožky, ale nosit to chce mít asi pořádnou kuráž. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jo, moje řeč, ponožky parádní, ale bohužel ve většině případů budí spíše úsměv a zvednuté obočí, než uznání... Njn - češi a jejich fusekle do sandálů - ještě nám chvíli potrvá, než "slezeme ze stromů" ;-)

    OdpovědětVymazat