Na vlně stylu

září 03, 2016

Milí čtenáři, pravidelní návštěvníci naší stránky, či jen kolemjdoucí.

Již to bude rok a půl co jsme se dali na "blogování", založili si tenhle blog, průběžně se orientovali v blogosféře a více se ponořili do světa módy a stylu samotného. I když volného času není nazbyt, článku jsme napsali na několik desítek a za chvíli se již budeme pohybovat ve stovkách. Dle reakcí a především pak návštěvnosti našeho blogu soudíme, že vás naše příspěvky zajímají, a tak v tom chceme pokračovat i nádale, ale trochu jinak. 

Od prvních článku, které byly zaměřeny především na módu, jsme se již trochu odklonili a nyní nás baví psát o životním stylu jako takovém. Stále se rádi pohybujeme v módním prostředí a stále o módě psát budeme, avšak životní styl je mnohem širší téma. Máme rádi také umění, kvalitní jídlo, zajímavá místa, hezké kavárny, kulturu, sportovní vyžití, cestování a život samotný. Myslíme si, že by vás mohly zajímat i z těchto oblastí naše postřehy, recenze a tipy. Již nějakou chvíli také články v podobném duchu píšeme, ale název blogu je tak trochu mimo mísu.

Považujeme tak za příhodné změnit také název našeho blogu Aj laf fešn na něco více trefnějšího. Trendy jsou prchavé, móda příchází a odchází, ale styl je způsob jak říci, kdo jsme, aniž by jsme museli mluvit.

Pojďte se tak s námi svézt Na vlně stylu.






Související

0 komentářů